Den moderne arbeidshverdagen stiller store krav til lokalet. Mange er stillesittende i åpne landskap hvor det kan være mye støy, ulike preferanser til varme og mange mennesker, noe som gir utfordringer til både luft og akustikk.

Mobile vegger og foldevegger

Om rommet har flere funksjoner, eller om det er ønskelig at et kontorlandskap periodevis er delt inn i soner, kan mobile vegger og foldevegger være en god løsning. Vi leverer vegger med god lydisolering som er praktisk når det er behov for fred og ro. Vi kan også tilby vegger i brannklasse EI-30 og EI-60 .

Himlingssystemer

Himlingen er et av de viktigste elementene for å regulere akustikk i et rom, samtidig som den skjuler ulike installasjoner i taket. Med en himling tilpasset deres kontor, får du en løsning som ikke bare ser bra ut, men som også sørger for god akustikk i rommet.

Systemvegger

Systemvegger benyttes gjerne som skillevegg, kontorfront eller romskille i kontorlandskap og kontorbygg for øvrig. Systemveggene kommer i flere overflater, med og uten dør, og med og uten vindu. Avhengig av ditt behov, finner vi den beste løsningen for deg og de ansatte.

Akustikk

De fleste av oss har nok selv opplevd hvor forstyrrende det kan være å jobbe i et kontor med mye støy, og det kan være vanskelig å høre seg selv tenke. Alle våre produkter leveres med akustikk i fokus, for best mulig arbeidsmiljø og lite støy.

Ønsker du mer informasjon om innredning av kontorlokaler? Ta kontakt med oss.