Driver du, eller skal du bygge, en butikk, en restaurant, treningssenter eller lignende? Du har helt sikkert tenkt over hvor viktig det er at både kunder og ansatte skal trives i dine lokaler. Lever ikke lokalene opp til kundens forventning, får dette en direkte innvirkning på bedriftens bunnlinje. Vi i Acusto sørger for innredning som gjør hverdagen bedre for både kunde og ansatt.

Spesialtilpasset innredning

Hver bedrift har sine unike behov og utfordringer, sin egen kundebase og sitt eget uttrykk. Derfor er det viktig at lokalets innredning adresserer utfordringene samtidig som selskapets verdier og profil gjenspeiles. Vi i Acusto har mange års erfaring med innredning av næringslokaler med yrkesstolthet, seriøsitet og HMS i fokus.

Normalt utgjør innvendige vegger og himler mindre enn fem prosent av de totale byggekostnadene. Dette er altså et kostnadseffektivt tiltak for fornøyde leietakere, kunder og ansatte.

Vår kjernekompetanse inkluderer følgende elementer:

  • Himlingssystemer
  • Glassvegger
  • Systemvegger
  • Folde- og mobile vegger
  • Akustisk regulering, støydemping og isolering

Når innredningen spiller på lag med byggets utforming vil du oppleve bedre miljø, riktig akustikk og fornøyde mennesker.

Rådgivning

Vi kan bidra med rådgivning gjennom hele prosessen med nybygg, ombygging og rehabilitering. Vi vil fokusere både på estetikk, akustikk og arbeidsmiljø for å sikre at bygget innredes på best mulig måte.

Ta kontakt med oss i Acusto AS her.